Koivurinne
Koivurinne
KANKAANPÄÄN PALVELUKOTIYHDISTYS RY
=

 

 

Kankaanpään Palvelukotiyhdistys ry:stä

Kankaanpään Palvelukotiyhdistys ry on perustettu vuonna 1962. Yhdistyksen toiminta-ajatuksena  on ikäihmisten elin- ja asunto-olojen parantaminen sekä fyysisen, psyykkisen ja sosiaalisen hyvinvoinnin edistäminen. Yhdistyksen tärkein toiminta on Palvelutalo Koivurinteen ylläpitäminen, jossa tuotetaan asumis-, tuki- ja virkistyspalveluita voittoa tavoittelemattomasti.

Teemme yhteistyötä paikallisten ja valtakunnallisten vanhuspalvelutoimijoiden kanssa ja olemme mukana toteuttamassa myös vapaaehtoistoimintaa. Haluamme olla mukana tiedottamassa ikäihmisten elämää ja oloja koskevissa kysymyksissä ja tarjoamme myös opiskelijoille työssäoppimismahdollisuutta palvelutalo Koivurinteellä. Otamme mielellämme vastaan vapaaehtoisia kävijöitä ja opiskelijoita järjestämään virkistyshetkiä Koivurinteelle.

Palvelutalo Koivurinne on itsenäinen yksityinen yksikkö. Palvelutalon toiminta rahoitetaan asukasmaksuin. Toiminnan tukemiseksi yhdistys voi ottaa vastaan lahjoituksia ja testamentteja sekä toimeenpanna myyjäisiä ja arpajaisia. Järjestämämme tapahtumat ovat kaikille avoimia.

Yhdistyksen jäsen on mukana tukemassa yhdistyksen toimintaa ja pääsee myös vaikuttamaan palvelutalon tulevaisuuteen. Yhdistys kokoontuu kerran vuodessa vuosikokoukseen, jolloin käydään läpi edellisen vuoden tapahtumat ja seuraavan suunnitelmat. Kokoukseen osallistumalla jäsen saa kattavaa tietoa talon toiminnasta ja saa olla mukana suunnittelemassa ja toteuttamassa tulevaisuuden tapahtumia ja muutoksia. Toiminnan jatkumiseksi toivomme jäseniemme osallistuvan vuosikokoukseen, jonka ajankohdata keväällä ilmoitetaan paikallislehdessä.

Yhdistyksen hallitus vastaa yhdistyksen toiminnasta. Tarvittaessa hallitus kutsuu koolle ylimääräisen yhdistyksen kokouksen. Yhdistyksen hallitukseen kuuluu puheenjohtaja ja kuusi (6) muuta varsinaista yhdistyksen jäsentä.

Yhdistyksen vuosijäsenmaksu on 20 €. Yhdistyksen kuuluu pitää jäsenistään luetteloa ja jäsenrekisteriselosteen voit lukea tästä.

 

Palvelukotiyhdistyksen naistoimikunta järjestää asukkaille kerhoillan ohjelmineen, tarjottavineen ja arpajaisineen. Naistoimikunta järjestää asukkaille myös grilli-illan kerran kesässä sekä kaikelle yleisölle avoimen puutarhajuhlan. Myös joulumyyjäiset ovat naistoimikunnan pitkäaikainen perinne Koivurinteellä. Arpajaisilla ja myyjäisillä kerätyt varat osoitetaan suoraan asukkaiden ja palvelutalon tarpeisiin. Naistoimikunnan toiminta perustuu vapaaehtoisuuteen.

 

Mikäli sinua kiinnostaa yhdistyksen jäsenyys, järjestää ohjelmaa taloomme tai sinulla on muuta ideaa yhteistyöstä, ota yhteyttä sähköpostiimme info(at)koivurinne.com